POLTICA DE PRIVACITAT

Denominación Social: EM MOTOS
CIF: J65179863
Domicilio: C/ Nàpols 327, 08025 Barcelona
Teléfono: 620 388 272 / 93 106 01 22
Correo electrónico de contacto: info@emmotos.com

En compliment de la Llei Org√†nica 15/1999, de 13 de desembre, de protecci√≥ de dades de car√†cter personal i la seva normativa de desenvolupament, se li informa que les dades personals facilitades per vost√® seran incorporades a un fitxer automatitzat el responsable del qual √©s EM MOTOS, titular d’aquesta web, amb la finalitat de facilitar-li la informaci√≥ sol¬∑licitada sobre els serveis que per la seva activitat ofereix.
Mitjan√ßant l’emplenament de formularis de la web o mitjan√ßant l’enviament de correus electr√≤nics o qualsevol altre tipus de sol¬∑licitud d’informaci√≥ remesa a EM MOTOS, l’interessat d√≥na el seu consentiment expr√©s per al tractament de les seves dades personals i per rebre comunicacions comercials sobre els serveis referents a l’activitat que EM MOTOS exerceix.
En cap cas, EM MOTOS utilitzarà les dades personals dels interessats per a fins diferents dels anteriorment esmentats, i es compromet a guardar el degut secret professional ia establir les mesures tècniques i organitzatives necessàries per salvaguardar la informació conforme als requeriments que estableix el RD 1720/2007, de desenvolupament de la LOPD.
Pot exercir els drets d’acc√©s, rectificaci√≥, cancel¬∑laci√≥ i oposici√≥ en qualsevol moment, mitjan√ßant escrit, acompanyat de c√≤pia de document oficial que li identifiqui, dirigit a EM MOTOS al correu de contacte info@emmotos.com

Principis que aplicaré a la teva informació

En el tractament de les teves dades personals, aplicar√© els seg√ľents principis que s’ajusten a les exig√®ncies del nou reglament europeu de protecci√≥ de dades:
Principi de licitud, lleialtat i transpar√®ncia: Sempre vaig a requerir el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins espec√≠fics que t’informar√© pr√®viament amb absoluta transpar√®ncia.
Principi de minimització de dades: Només vaig a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requereixo. Els mínims possibles.
Principi de limitaci√≥ del termini de conservaci√≥: les dades seran mantinguts durant no m√©s temps del necessari per als fins del tractament, en funci√≥ a la finalitat, t’informar√© del termini de conservaci√≥ corresponent, en el cas de subscripcions, peri√≤dicament revisar√© les meves llistes i eliminar√© aquells registres inactius durant un temps considerable.
Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenc totes les precaucions necess√†ries per evitar l’acc√©s no autoritzat o √ļs indegut de les dades dels meus usuaris per part de tercers.

Com he obtingut les seves dades?

Les dades personals que tracte en https://emmotos.com procedeixen del Formulari de contacte

Com he obtingut les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en https://emmotos.com estic tractant dades personals que em concerneix, o no.
Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol¬∑licitar l’acc√©s a les dades personals relatives a l’interessat
  • Sol¬∑licitar la seva rectificaci√≥ o supressi√≥
  • Sol¬∑licitar la limitaci√≥ del seu tractament
  • Oposar-se al tractament
  • Sol¬∑licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, aix√≠ com a sol¬∑licitar la rectificaci√≥ de les dades inexactes o, si escau, sol¬∑licitar la seva supressi√≥ quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumst√†ncies, els interessats podran sol¬∑licitar la limitaci√≥ del tractament de les seves dades, en aquest cas √ļnicament els conservar√© per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumst√†ncies i per motius relacionats amb la seva situaci√≥ particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. EM MOTOS deixar√† de tractar les dades, excepte per motius leg√≠tims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que et incumbeixin, que em hagis facilitat i en un format estructurat, d’√ļs com√ļ i lectura mec√†nica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

  • El tractament estigui basat en el consentiment
  • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
  • El tractament s’efectu√Į per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a que les dades personals es transmeten directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.
Els interessats tamb√© tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamaci√≥ davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Ag√®ncia Espanyola de Protecci√≥ de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tracte teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per enviar un correu al titular, subscriure o realitzar una compra, est√† facilitant informaci√≥ de car√†cter personal de la qual √©s responsable EM MOTOS. Aquesta informaci√≥ pot incloure dades de car√†cter personal com poden ser la teva adre√ßa IP, nom, adre√ßa f√≠sica, adre√ßa de correu electr√≤nic, n√ļmero de tel√®fon, i una altra informaci√≥. En facilitar aquesta informaci√≥, l’usuari d√≥na el seu consentiment perqu√® la seva informaci√≥ sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per¬†https://emmotos.com nom√©s com es descriu en l’Av√≠s Legal i en la present Pol√≠tica de Privacitat.
En https://emmotos.com ha diferents sistemes de captura d’informaci√≥ personal i tracte la informaci√≥ que em faciliten les persones interessades amb el seg√ľent cap per cada sistema de captura (formularis):

  • Formulari de contacte: Sol¬∑licito les seg√ľents dades personals: Nom i email, per respondre als requeriments dels usuaris de https://emmotos.com. Per exemple, puc utilitzar aquestes dades per respondre la teva sol¬∑licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informaci√≥ inclosa al web, els serveis que es presten a trav√©s del web, el tractament de les seves dades personals, q√ľestions referents als textos legals inclosos a la web, aix√≠ com qualssevol altres consultes que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractaci√≥.

Existeixen altres finalitats per la que tracto les teves dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions d’√ļs i la llei aplicable. Aix√≤ pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
  • Tamb√© es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjan√ßant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la pol√≠tica de cookies.
  • Per gestionar les xarxes socials. EM MOTOS pot tenir pres√®ncia en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les p√†gines oficials de https://emmotos.com, es regir√† per aquest apartat. Aix√≠ com per aquelles condicions d’√ļs, pol√≠tiques de privacitat i normatives d’acc√©s que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades pr√®viament per l’usuari de EM MOTOS. Tractar√† les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva pres√®ncia a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de EM MOTOS. Aix√≠ com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas far√© servir els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D’acord amb el que estableix el reglament general de protecci√≥ de dades europeu (RGPD) 2016/679, EM MOTOS amb domicili a C/ N√†pols 327, 08025 Barcelona (Barcelona) ser√† responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.
EM MOTOS, no ven, lloga ni cedeix dades de car√†cter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho far√† en el futur, a tercers sense el consentiment previ.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.
L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis est√† basada en el consentiment que se li sol¬∑licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execuci√≥ del contracte de subscripci√≥.

Política de protecció de menors

Queda prohibit l’acc√©s i √ļs d’aquest lloc web als menors de 14 anys que no estiguin degudament autoritzats. El titular d’aquesta web ent√©n que des del moment en qu√® un menor accedeix a aquest web, compta amb el perm√≠s dels seus pares, del seu tutor o del seu representant legal.
EM MOTOS recorda a les persones majors d’edat que tinguin al seu c√†rrec menors, que ser√† de la seva exclusiva responsabilitat si algun menor incorpora les seves dades per sol¬∑licitar algun servei.

Temps de conservació de dades

Les dades personals proporcionades es conservaran: Fins que no se sol¬∑liciti la seva supressi√≥ per l’interessat.

A què destinataris es comunicaran les vostres dades?

Algunes de les eines que utilitza aquest lloc per gestionar les teves dades són contractats per tercers.
Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, https://emmotos.com, comparteix dades amb els seg√ľents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

  • Google Analytics: un servei anal√≠tic de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Calif√≤rnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que s√≥n arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a https://emmotos.com a analitzar l’√ļs que fan els usuaris del lloc web. La informaci√≥ que genera la cookie sobre el seu √ļs de https://emmotos.com (incloent la teva adre√ßa IP) ser√† directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.
  • Hosting: DDUIM Consultors S.L. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a EM MOTOS. M√©s informaci√≥ a: https://www.atmosfera.net/
    Plataforma web: Automattic Inc, amb domicili als EUA. Més informació a: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc). Automattic Inc tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web i botiga en línia a EM MOTOS.

Dades obtingudes durant la navegació

En navegar per https://emmotos.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicaci√≥ geogr√†fica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives estan tamb√© els relacionats amb els teus h√†bits de navegaci√≥ a trav√©s de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els seg√ľents serveis d’an√†lisi de tercers:

  • Google analytics

EM MOTOS utilitza aquesta informaci√≥ per analitzar tend√®ncies, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informaci√≥ demogr√†fica sobre la meva base d’usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

https://emmotos.com es compromet a l’√ļs i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, aix√≠ com a donar compliment a la seva obligaci√≥ de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteraci√≥, p√®rdua, tractament o acc√©s no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecci√≥ de dades.

https://emmotos.com no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violaci√≥ de les dades mitjan√ßant accessos fraudulents a ells per part de tercers.
Pel que fa a la confidencialitat del processament, EM MOTOS s’ha d’assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per EM MOTOS per processar les dades del client (incl√≤s el seu personal, col¬∑laboradors i prestadors), estar√† sota l’obligaci√≥ apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se EM MOTOS, ha de notificar al Client sense demores indegudes i ha de proporcionar informaci√≥ oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol¬∑liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’√ļnic responsable de la veracitat i correcci√≥ de les dades que facis arribar a https://emmotos.com exonerant a EM MOTOS, de qualsevol responsabilitat referent a aix√≤.
Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vig√®ncia i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informaci√≥ completa i correcta en el formulari de contacte o subscripci√≥.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecci√≥ de dades de car√†cter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de EM MOTOS en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta pol√≠tica de privacitat.

revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessi√≥ de les dades dels interessats, √©s revocable en qualsevol moment comunicant-ho a EM MOTOS en els termes que estableix aquesta Pol√≠tica per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocaci√≥ en cap cas tindr√† car√†cter retroactiu.

Modificació de les presents condicions i durada

El titular d’aquesta web podr√† modificar en qualsevol moment les condicions aqu√≠ determinades, sent degudament publicades com aqu√≠ apareixen, pels seus propis criteris o motivat per la modificaci√≥ de legislaci√≥ o directrius de l’Ag√®ncia Espanyola de Protecci√≥ de Dades. La vig√®ncia de les citades condicions s’aplicar√† fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Legislació i jurisdicció

La legislaci√≥ aplicable al contingut del lloc web, ser√† l’espanyola i la jurisdicci√≥, la corresponent als Jutjats i Tribunals competents a Barcelona.